Έναρξη Σεμιναρίου ”Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς” (Σπάρτη)

Έναρξη Εγγραφών Σεμιναρίου «Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς»

 

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 ξεκινούν οι εγγραφές για το σεμινάριο Τυποποίηση και Γευσιγνωσία Επιτραπέζιας Ελιάς του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ).

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, η χρονική διάρκεια του είναι 15 εκπαιδευτικές ώρες και περιλαμβάνει τις εξής θεωρητικές και πρακτικές ενότητες:

  • Ελληνικές και Διεθνείς ποικιλίες επιτραπέζιας ελιάς, Ζύμωση και Παστερίωση Ελιάς.
  • Επίσκεψη και ξενάγηση σε μονάδα τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς.
  • Ποιοτικός Έλεγχος επιτραπέζιας ελιάς, Τυποποίηση, Συσκευασία.
  • Μέθοδοι συντήρησης, Μηχανολογικός Εξοπλισμός, Ανάπτυξη συνταγών.
  • Θετικά χαρακτηριστικά και ελαττώματα επιτραπέζιων ελιών, Θεωρία Οργανοληπτικού έλεγχου και γευσιγνωσία επιτραπέζιων ελιών

 

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των παραγωγικών ικανοτήτων των καταρτιζομένων.

 

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και usb stick με το εγχειρίδιο διδασκαλίας.

 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Σπάρτη θα πραγματοποιηθούν στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ.

 

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και info@kaem.gr

Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση στο www.kaem.gr

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την 2 Απριλίου 2019.